Otthoni wellness luxuskivitelben – a jakuzzi elérhetőbb, mint valaha

Önnek mi jut eszébe a luxusról?

Egy gyártósorról legördülő, minden extrával felszerelt, bőr belsővel borított, ismert márkájú autó? Egy belvárosi panorámás, okoseszközökkel berendezett, süllyesztett nappalis penthouse? Vagy egy budai várban elhelyezkedő étterem, ahol Michelin-csillagos szakácsok készítik az ételeket?

Csak Öntől függ.

És mit jelent egy privát mini wellness központra használva?

Képzeljen el egy lakosztályt, ahol a fürdőszoba központi eleme egy jakuzzi, a háttérben a kedvenc lejátszási listája szól és a levegőt kellemes, ám korántsem tolakodó illat tölti be – vagyis minden részlet a külvilág kizárását szolgálja.

Ez a hely akár az Ön otthonában is lehetne, így akkor vonulhatna félre a város és a hétköznapok zajától, nyüzsgésétől, amikor szeretne. Mert biztosak vagyunk benne, hogy bármennyire is szereti a munkáját, időnként szüksége van néhány lopott órára, amikor maga mögött tudja hagyni a munkát és nem kell rohannia, telefonálnia vagy ellenőriznie az e-mail-fiókját.

feliratkozas

Olvasna még a jakuzzikról? Kérje ingyenes cikkértesítőnket

Adja meg azt az e-mail címét, ahová a többi cikket kéri.
(Induláskor 2, utána heti 1 cikket küldünk.)

A mindig rendelkezésére álló masszőr

Képzelje el, hogy a fentieken túl van egy masszőre, aki bármikor rendelkezésére áll, hogy kilazítsa a lapockájában kialakult izomcsomókat vagy átmozgassa a teljes testét. Érzésre pontosan ez fog történni Önnel egy jakuzzi beépítésével – , annyi különbséggel, hogy a masszőr szerepét a hidroterápia veszi át (és egyúttal apropót teremt egy oldott hangulatú baráti összejövetelre).

  • Nem kell vele időpontot egyeztetnie.
  • Nem kell idegent beengednie a lakásába.
  • Nem kell újból és újból kifizetni.

Egy spa-hoz hasonlóan ebben az esetben is a lágyabbtól az erőteljesig terjedő skálán választhatja meg a masszázs intenzitását és helyét attól függően, hogy a derekában, talpában oldaná a görcsöt vagy a befeszült hátát, stressztől merev csuklyásizmait szeretné kilazítani.

Természetesen a teljes wellnessélményt is átélheti otthon, ha a dögönyözést aromaterápiával, fényterápiával és-vagy MikroSilk oxigénterápiávall egészíti ki – egy minőségi jakuzzinál többek között ezeket is megtalálja a választható kiegészítők között.

Ezt a rendszert a baráti összejövetelek modern színtereként is definiálhatjuk, ahol néhány érintéssel a váratlan ötletek is megvalósíthatók.

Például ha nap közben jut eszébe, hogy estére áthívja a közeli ismerőseit, akkor csak annyi a dolga, hogy a vacsoramegrendelését leadja egy étteremnek – amiért hazafelé beugrik vagy kiviszik Önhöz.Mielőtt beszáll a kocsijába, az okostelefonján vagy a tabletjén beállítja a jakuzzi vizének hőmérsékletét és az üzemmódot. (Utóbbi akkor is jól jön, ha egy reggeli fürdőzés után elfelejtette visszaállítani az energiatakarékos módot vagy bizonyos funkciókat blokkolna.)

„Hű, de szép!”

Valljuk be őszintén, ez a mondat nem gyakran hagyja el a szánkat egy masszázsmedence láttán. Legalábbis akkor biztosan nem, amikor egy szinte minden szállodában visszaköszönő darabot látunk – tömeggyártott, standard, unásig ismert..

A saját medencéje viszont lehet olyan, mint egy ékszer, mert

a tervezők az utóbbi években már nemcsak a funkcionalitásra, hanem a külcsínre is figyelnek: igazi fa oldalburkolat, márvány vagy gyöngyház árnyalatú akril

– amelyeknek teljes joggal kijár az elismerés.

A bemutatótermünkben ezeket a modelleket látva sokan izgatottan simítják végig a jakuzzik felületét, éppen úgy, ahogyan egy frissen polírozott autó karosszériáját szokás.

A külcsín természetesen csak az egyik tényező.

Tisztában vagyunk vele, hogy az emberek nem ezért döntenek a jakuzzivásárlás mellett, sokkal inkább a tálcán kínált élmények és az életérzés miatt. 

Képzelje el például azt, hogy egy csillagos nyári estén pezsgőfürdőben ülve lazul el a kedvenc koktéljával a kezében – és senki nem szól a záróra miatt, sőt idegenekkel sem kell megosztania a pillanatot.

Talán olyan, mintha ezt a jelentet egy előre beállított fotón látná, pedig az otthonában is lejátszódhat. Persze ez nagyban függ a masszázsmedence beépítési helyétől, ami valószínűleg Önben is felmerült már, ha fontolgatja a vásárlást.

„Hova rakjam az otthoni jakuzzimat?”

Ha imádja a természetet és a pezsgőfürdőzést nyáron összekötné egy kertben megrendezett vacsorával, grillpartival vagy egy baráti, borozgatós estével, akkor azt javasoljuk, a szabad ég alatt, valahol a kertben helyezze el. (Amiatt sem kell aggódnia, hogy a kültér korlátok közé szorítanája a jakuzzihasználatot, mert a víz hőmérséklete csak a megfelelő hőszigetelésen múlik.)

Félig kültéri megoldás a terasz, amely szintén tökéletes alternatíva az előbb említett programokhoz, illetve arra, hogy a jó idő beköszöntével a kellemes virágillatban fürdőzzön, télen pedig a gőzölgő vízben ülve figyelje a hóesést.

Dönthet úgy, hogy a házban, vagy a lakásban alakít ki miniwellnessközpontot a szállodák, hotelek spa- részlegének mintájára ( a teljes élményért jó szívvel ajánljuk kiegészítésként az aromaterápiát, a MicroSilk buborékterápiát és az audiorendszert).

Az Európa-szerte egyre népszerűbb wellnessházikó: gyakran szaunával kiegészítve hangulatos kis faházban időzhet királyokat megszégyenítő otthoni luxusában.

Nem (csak) a hírességek kiváltsága

Ízlés kérdése, hogy kinél melyik alternatíva lesz a befutó, de bármelyik mellett teszi le a voksát, egy biztos:

a jól megválasztott saját jakuzzi belépő a luxusba

– így nem meglepő, ha ennek láttán néhány ismerőse irigykedve fog Önre nézni.

Legyünk őszinték, ez a reakció érthető, mert nem mindenki engedheti meg magának, hogy a saját wellnessközpontjában ébredezve kortyolja a reggeli kávéját, miközben végiggörgeti a telefonján a legfontosabb híreket vagy itt engedje ki a gőzt egy fárasztó, esetleg egy kifejezetten rossz nap után.

Lehet, hogy a minél magasabb árcédulát keresők számára kiábrándító lesz, amit mondok: a masszázsmedence valódi költségeiben sokan pozitívan csalódnak, mert egy alapfelszereltségű modell már egy viszonylag jó keresettel is kényelmesen elérhető (ennek a témának egy külön cikket fogunk szentelni).

Luxusnak néz ki, az élmény is tagadhatatlanul luxus, az árcédula alapján viszont elérhető.

Mielőtt döntene, próbálja ki!

Ha szeretne jakuzzi szakértőnkkel beszélgetni és megnézne néhány jakuzzit a Központi Bemutatótermünkbe, akkor a soron kívüli kiszolgálás miatt foglaljon egy Önnek kényelmes időpontot. (Központi Jakuzzi Bemutatóterem: 1141 Budapest Mogyoródi út 24.)

Időpontot foglalok  →

vitalspa központi bemutatóterem

Ezért keresse fel a bemutatótermet jakuzzi vásárlás előtt – Menetrend a látogatáshoz

Elolvasom  →

Kérdezzen jakuzzi szakértőnktől

Nincs olyan kérdés masszázsmedence témakörben, amire tapsztalt jakuzzi szakértőnk ne tudna válaszolni. Ha bármilyen kérdés felmerült Önben, legyen az a jakuzzi fenntartás, az előkészületek, vagy az ár, írjon nekünk. Jakuzzi szakértőnk mindent megtesz, hogy segíthessen Önnek.

“Egy kanapé helyett vettük, hogy le tudjunk ülni a barátokkal beszélgetni.” - Ki miért vesz jakuzzit?

Medence vagy jakuzzi: mi alapján döntsön?

Így javul a családi élet a jakuzzitól

A jakuzzi elérhetőbb, mint valaha - Otthoni wellness luxuskivitelben

Kinek higgyen, ha masszázsmedencét választ? – a tudatos jakuzzi vásárlás fortélyai

Fürdőzze magát egészségesebbre! A jakuzzi élettani hatásai

Tényleg csak egy kávé árába kerül naponta a jakuzzim?

Hol lesz a legjobb helyen a masszázsmedencém – és mennyi ideig tart a beüzemelés?

Szeressen bele a jövőjébe

 

Adatvédelmi nyilatkozat | 2020 Vitalspa