Kinek higgyen, ha masszázsmedencét választ? – a tudatos jakuzzivásárlás fortélyai

Sokan életük egyik meghatározó döntésének tekintik a jakuzzivásárlást, amit akár évekig fontolgatnak. Tényleg nagy döntés. Már a lehetőségek száma is könnyen elbizonytalaníthatja, főleg egy olyan sokoldalú márka esetében, mint a magyar VitalSpa.

Kire hallgasson, ha masszázsmedencét vásárol? Összefoglaltuk, mit érdemes figyelembe venni, hogy ezentúl egyetlen értékesítő se tudjon „lyukat beszélni a hasába”.

jakuzzi dilemma

Ajánlások és vélemények az interneten

Valószínűleg Ön is sokat ad más vásárlók véleményére – különösen akkor, ha ők Önhöz hasonlók.

„A balatoni nyaralónkba a Haitit választottuk az alacsony áramigénye miatt, mivel nagyon macerás lett volna a villanyóránkat nagyobbra cserélni. Imádom, hogy délelőtt Budapestről el tudom indítani a felfűtést, és délután mire leérünk, már a medencéből tudjuk nézni a naplementét” – Barna Péter keszthelyi vásárló véleménye a VitalSpa Haiti modelljéről.

Ha Ön is a nyaralójába szeretne egy kisebb fogyasztású, akár távolról is aktiválható masszázsmedencét vásárolni (úgy, mint Péter), elégedetten nyugtázhatja, lám, ő is erre vágyott, és milyen jól választott, imádja a medencét.

jakuzzi vélemények

Biztosabbnak érezzük döntésünket, ha előttünk mások már végigjárták ezt az utat és arról számolnak be, hogy sikerrel jártak. Szinte késztetést érzünk arra, hogy mi is „az elégedett jakuzzivásárlók” csoportjába tartozzunk.

(Még az sem veszi el a kedvünket, ha arról olvasunk, hogy a vevőknek rossz élményeik adódtak, ha látjuk, hogy a cég készségesen, rugalmasan kezeli a felmerült problémát, nyomban válaszol a vevői visszajelzésekre, épp ez lesz döntésünk megerősítője.)

feliratkozas

Olvasna még a jakuzzikról? Kérje ingyenes cikkértesítőnket

Adja meg azt az e-mail címét, ahová a többi cikket kéri.
(Induláskor 2, utána heti 1 cikket küldünk.)

Ismerősei is sokat segíthetnek – kérdezze meg őket

Számos Sok ügyfelünk számolt már be arról, hogy kifejezetten ismerősök, barátok ajánlása miatt választotta a VitalSpa-masszázsmedencét:

  • volt, aki saját üzleti partnere véleményét találta kellőképpen hitelesnek
  • egy kedves vevőnk is akadt, aki elsősorban annak a mesternek a szavára adott, aki korábban az uszodáját készítette
  • másik vevőnk egy marketingszakember hírlevelében olvasott a VitalSpa masszázsmedencékről

Ne felejtse el bevonni a kutatómunkába a családtagokat is! 

Biztassa őket is a véleményvadászatra, vessék be kapcsolati hálójukat, érdeklődjenek, legyenek nyitottak.

„Hihetek a VitalSpa-prospektusnak?”

Igen is, meg nem is.

Igen, mert:

  • A legfrissebb VitalSpa-modelleket találja benne.
  • Hiteles és pontos adatokat tartalmaz a felszereltségről.
  • Közérthető ábrákkal segít jobban megérteni a tiszta, oxigéndús víz, a 4 évszakos hőszigetelés vagy a masszázsfunkciók mögötti innovációt.

És nem:

Bár telis-tele van gyönyörűséges, vágykeltő masszázskádképekkel, kedvcsináló szövegekkel és technikai részletekkel, nem 100%-osan személyre szabott, már csak a terjedelmi korlátok miatt sem válaszolhat az Ön valamennyi felmerülő kérdésére. (Pedig több mint félszáz oldalával nem nevezhető füzetkének.)

VitalSpa katalógus képek

Ráadásul a prospektus lapjain megsimítani egy masszázsmedencét egyáltalán nem olyan kellemes, mint személyesen kipróbálni, beleülni, csobbanni benne.

Az információk helytállók – de az élmény csak akkor lesz teljes, ha élőben is végigsimítja kezét a márványszín akrilon… ha először ellazítja Önt a pezsgő víz… és amikor a jakuzziban hátradőlve először gondol arra: „igen, megérdemlem azt, hogy így éljek”.

Szakszerű információból és személyes élményből sosem elég, ezek begyűjtésére pedig bemutatótermünkben nyílik a legnagyobb lehetőség.

„Hallgathatok az értékesítőre?”

Érdekes kettősség, hogy bár a vásárlási döntéseink előkészítésénél a netes véleményekre alapozunk, de amikor le akarjuk szűrni a lényeget és szakszerű tájékoztatásra vágyunk, ragaszkodunk a személyességhez.

A számok is ezt mutatják: a kereskedelmet még mindig a személyes eladás uralja.

Az internetes kereskedelem aránya világszerte évről évre nő, mi is rendszeresen vásárolunk az interneten – de a nagy értékű termékekhez kell az a plusz, amit a bemutatóterem és az értékesítő jelenléte ad. Nagy döntés, vegyük komolyan!

Rendben, de vajon hallgathat az értékesítőre?

A jó értékesítő nem rábeszélni szeretné Önre a masszázsmedencét, hanem szakértőként segít megérteni annak működését, képességeit, előnyeit.

Vagyis: segít kiválasztani az Önhöz illő legjobbat.

Bemutatja, hogyan teszik a masszázsmedence funkciói jobbá, szebbé az életét. Hihetőbbé, elképzelhetővé teszi, hogyan teremti meg a rég vágyott közösséget a családi pezsgőfürdőzés, hogyan javítja hosszú távon az életminőségüket, egészségüket.

És ami talán a legfontosabb: rengeteget kérdez. Azért kérdez sokat, mert így tudja kideríteni az Ön igényeit – és ez alapján ajánlja egyik vagy másik jacuzzimodellt.

A jó értékesítő dolga az, hogy Ön gyorsabban tudjon jobb döntést hozni, vásárlása kényelmesebb és élménytelibb legyen – Önnek nem kell tucatnyi modellt minden részletre kiterjedően megismernie, prospektussal kelni-feküdni és egy vásárlás miatt medenceszakértővé tanulnia magát, mert szerintünk ez olyan munka, amit az értékesítőnek kell elvégeznie. 

„Mikor beszéljem meg az árat az értékesítővel?”

Azok az értékesítők, akik egyből az árral, az aktuális akciókkal indítanak – a bizalmatlanság érzését kelthetik fel Önben, teljesen jogosan. 

Az ár említésének is megvan a maga ideje, sőt értékesítőjének nagyon pontosan el kell mondania, miből is áll össze az ár. (A VitalSpa esetében a teljes ár főként a választott kiegészítők számától függ.) 

Az akció sem ördögtől való: ha Ön jelentős kedvezménnyel tudja megvásárolni a rég kiszemelt jakuzzit, eggyel több érv lesz a „mellette” oldalon, és ha lehet, a jakuzzi így még kedvesebb lesz a szívének.

Sok éves tapasztalatunk, hogy a masszázsmedencéink iránt érdeklődők egy részének olyannyira fontos az értékesítő megnyerő, szakmai személye és segítőkészsége, hogy képesek ugyanazt a kinézett VitalSpa-modellt inkább egy másik értékesítőtől megvásárolni, csak hogy minden kérdésükre szakmai választ kapjanak, a beüzemelésről a vízkezelésig.

  • ha számít a büdzsé, mondja el az értékesítőjének (pl. ha adott keretbe bele kell férnie, esetleg a csúcsok csúcsát keresi), mert így célzottabb ajánlásokat kap
  • kérdezze meg, miből áll össze az ár (értenie kell, hogy mire mennyit fizet!)
  • kérdezze meg, vannak-e „rejtett költségek” (nálunk nincsenek: mindig pontosan ismerni fogja a költségeket)

Egy masszázsmedence megvásárlása ünnep egy család életében – hát adja meg a módját

Ne döntsön mások hiteles véleménye, személyes tapasztalatai, sem alapos szakmai tájékoztatás nélkül.

És ne felejtse, ha majd Önt kérdezi ismerőse, milyen masszázsmedencét ajánl, számoljon be kellemes VitalSpa-élményeiről!

Bemutatótermünkben minden felmerülő kérdésére hiteles válaszokat kaphat masszázsmedence-szakértőinktől. Sőt, bele is ülhet a kiszemelt jakuzziba, hogy ne csak a képzeletére kelljen hagyatkoznia, hanem át is élje a pihentető fürdőzés csodáját.

Mielőtt döntene, próbálja ki!

Ha szeretne jakuzzi szakértőnkkel beszélgetni és megnézne néhány jakuzzit a Központi Bemutatótermünkbe, akkor a soron kívüli kiszolgálás miatt foglaljon egy Önnek kényelmes időpontot. (Központi Jakuzzi Bemutatóterem: 1141 Budapest Mogyoródi út 24.)

Időpontot foglalok  →

vitalspa központi bemutatóterem

Ezért keresse fel a bemutatótermet jakuzzi vásárlás előtt – Menetrend a látogatáshoz

Elolvasom  →

Kérdezzen jakuzzi szakértőnktől

Nincs olyan kérdés masszázsmedence témakörben, amire tapsztalt jakuzzi szakértőnk ne tudna válaszolni. Ha bármilyen kérdés felmerült Önben, legyen az a jakuzzi fenntartás, az előkészületek, vagy az ár, írjon nekünk. Jakuzzi szakértőnk mindent megtesz, hogy segíthessen Önnek.

“Egy kanapé helyett vettük, hogy le tudjunk ülni a barátokkal beszélgetni.” - Ki miért vesz jakuzzit?

Medence vagy jakuzzi: mi alapján döntsön?

Így javul a családi élet a jakuzzitól

A jakuzzi elérhetőbb, mint valaha - Otthoni wellness luxuskivitelben

Kinek higgyen, ha masszázsmedencét választ? – a tudatos jakuzzi vásárlás fortélyai

Fürdőzze magát egészségesebbre! A jakuzzi élettani hatásai

Tényleg csak egy kávé árába kerül naponta a jakuzzim?

Hol lesz a legjobb helyen a masszázsmedencém – és mennyi ideig tart a beüzemelés?

Szeressen bele a jövőjébe

 

Adatvédelmi nyilatkozat | 2020 Vitalspa