Ezért keresse fel a bemutatótermet jakuzzi vásárlás előtt – menetrend a látogatáshoz

Rég álmodozik egy kényeztető masszázsmedencéről, de nem tudja, milyen méretű és felszereltségű VitalSpa-modell lenne a legjobb választás? Vagy már kiszemelte az interneten vagy prospektusban a vágyott jakuzzit és szeretné végre élőben is látni? 

Mielőtt döntene, érdemes felkeresnie a VitalSpa központi bemutatótermét, hogy saját szemével is lássa a masszázsmedencék típusait… és persze kipróbálja a funkciókat, megismerje felszereltségüket.

jakuzzi bemutatóterem

Mi történik pontosan a bemutatótermi látogatás során? Mi a különbség a száraz és a vizes próba között? Mi az, amit feltétlenül kérdezzen meg az értékesítőjétől? Olvasson tovább és mindent megtud.

feliratkozas

Olvasna még a jakuzzikról? Kérje ingyenes cikkértesítőnket

Adja meg azt az e-mail címét, ahová a többi cikket kéri.
(Induláskor 2, utána heti 1 cikket küldünk.)

1) Időben kérjen a látogatáshoz időpontot

Az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy személyes látogatása akkor lesz a legkényelmesebb, ha előre egyeztett időpontban jön. Ez akkor különösen fontos, ha nemcsak „szárazon”, hanem pezsgőfürdőzve is ki is akarja próbálni a VitalSpa masszázsmedencét, hogy a saját bőrén érezze a hidroterápia nyújtotta csodálatos wellness-élményt.

Bizonyára Ön sem szeretné, ha masszázsmedence-szakértőnknek az Ön látogatásának ideje alatt meg kellene osztania figyelmét másokkal is. Arra törekszünk, hogy szakmai tanácsadás és a próba során csak Önre koncentráljunk és minden kérdésére választ adjunk (még azokra is, amelyeket fel sem tett). 

Ha a figyelmünk 100%-át szeretné, akkor kérjen időpontot. Munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot és egyezteti a mindkettőnk számára legalkalmasabb idősávot.

2) Tesztelje a medence méretét és kényelmét száraz próbával

A VitalSpa Budapesten, a Mogyoródi út 32. szám alatt található bemutatótermében a kiállított medencékhez nem hogy szabad, de egyenesen kötelező hozzáérni! 

És főleg: ajánlott kipróbálni őket.

A száraz próba azt jelenti, hogy utcai ruhában, cipő nélkül szállhat be a medencékbe, amelyekben ekkor nincsen víz. 

Jakuzzi kezelő

A száraz próba alatt pillanatok alatt kiderülhet, hogy:

 • Megfelelő-e a medenceméret (nem érzi-e szűknek valahol).
  Ülőhelyes medencét szeretne-e (vagy olyat, amelyben van ülő- és fekvőhely is).
 • Szimpatikus-e a formavilág (nemcsak az esztétikus megjelenésről van szó, hanem arról is, hogy a VitalSpa-modellek sok tekintetben az emberi test formáját követik, kérdés, hogy az adott modell megfelel-e az Ön testalkatának, testmagasságának.)
 • Elég mély és széles-e a masszázsmedence (ki tudja-e nyújtóztatni a lábát, ha épp azt szeretné, hiszen ettől is függhet, hogy könnyedén el tudja-e engedni magát benne.)

Legtöbbször már a száraz próba egyértelmű választ ad arra, hogy melyik lesz a kiválasztott modell.

jakuzzi bemutatóterem medence próba

A személyes találkozás olykor minden előzetes elképzelést megváltoztathat.

Gyakori, hogy leendő vevőink a személyes, bemutatótermi élmény hatására az előzetes elképzeléseikhez képest egy másik VitalSpa-modellbe szeretnek bele. Például azért, mert abban komfortosabb ülés vagy fekvés esik, vagy mert minden kapcsoló kézre áll és a fúvókák is épp úgy helyezkednek el, hogy a legjobban, legkényeztetőbb módon masszíroznak.

A családja, sőt, a barátai igényeiről, véleményéről se feledkezzen meg, hiszen lehet, hogy az egyik VitalSpa-modell jobban tetszik nekik, mint az összes többi.

Nyugodtan hozza el bemutatótermünkbe a házastársát, gyermekét, akár egy barátját is. A későbbiekben együtt fogják élvezni a VitalSpa-masszázsmedence nyújtotta örömöket, legyen már a döntés is közös, hallgassa meg az ő véleményüket is.

A nyugalom szigete, a jakuzzi egy hosszú távú befektetés a család egészségébe, jó közérzetébe, az életminőségünk javításába.

A jacuzzi nagy döntés, évekre választ egy modellt: a személyes próba segít abban, hogy minden használatkor úgy dőlhessen hátra: „a legjobbat választottam”.

3) Jöhet a pezsgőfürdő, vagyis az élmény próbája

jakuzzi próba

A vizes próba során „élesben” próbálhatja ki a medencét. 

Természetesen nem kell attól tartania, hogy a „kirakatban” fürdőzik majd.

Gondoskodtunk a nyugodt, meghitt környezetről, egy elkülönített helyiségben, zavartalanul tesztelheti a medencét. Nem siettetjük, adunk elég időt, hogy felfedezze, miként is kényezteti testét és lelkét a masszázsmedence. Érezze a fúvókákból áradó víz simogatását, dőljön hátra és gondoljon arra, hogy vajon szeretné-e ezt az élményt minden nap átélni otthona nyugalmában.

A vizes próba ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Fürdőruhát hozzon a lefoglalt időpontján, adunk törölközőt és diszkréciót.

üljön bele a jakuzziba

4) Kérjen személyesen tanácsot szakemberünktől

A látogatás legfontosabb része a száraz (és ízlés szerint vizes) próba mellett a konzultáció medenceszakértőnkkel.

A VitalSpa masszázsmedencét szinte milliméterenként kell felfedezni. Nem tömegtermékről van szó: minden egyes darab egyedi és kézzel készül. Az eredmény egy művészi alkotás, ahol a legapróbb alkatrész is az Ön kényelmét és nyugalmát szolgálja. 

Az alábbi témákra számíthat, amikor a masszázsmedence-szakértőnkkel beszélget:

 • Használati igények. Kül- vagy beltér, hányan használnánk, inkább szórakozás vagy inkább egészségügyi megfontolások miatt vennék? Tanácsadónk az Ön igényei szerint segít a legjobb modellt kiválasztani.
 • Milyen modellek közül választhat. Lehet, hogy már van kedvence, de maradjon kíváncsi: sokan a bemutatóteremben szeretnek bele egy-egy jacuzziba.
 • Mennyi idő alatt készül el majd a megrendelt modell. Érdemes belemélyedni: ha raktárról is elérhető az adott modell, akkor hamarabb szállíthatjuk, míg a gyártási idő 3-4 hét (ez a piacon villámgyorsnak számít!).
 • Hogyan zajlik az ingyenes helyszíni felmérés, a szállítás és a beüzemelés. Részletes tájékoztatást kap arról, hogy mire számíthat a felmérés során, hogyan kell előkészíteni a helyszínt és milyen lépésekben történik a beüzemelés.
 • A vízkezelés és üzemeltetés mikéntje. A masszázsmedence tisztításához, a vízegyensúly fenntartásához, a karbantartáshoz minden segítséget megkap tőlünk – nemcsak a látogatása során, hanem később is.
 • A mindennapos használat fortélyai. Hogyan aktiválhatja medencéjét akár munkahelyéről is vagy hazafelé az autóból? Hogyan élvezheti télen is a masszázsfürdőt? Bármilyen kérdés merül fel Önben, nem marad megválaszolatlanul.

Azt javasoljuk, hogy éljen a lehetőséggel: nézze meg és próbálja ki a VitalSpa masszázsmedencéket bemutatótermünkben, beszéljen szakértőnkkel és döntsön valóban megalapozottan!

jakuzzi bemutatóterem

Mielőtt döntene, próbálja ki!

Ha szeretne jakuzzi szakértőnkkel beszélgetni és megnézne néhány jakuzzit a Központi Bemutatótermünkbe, akkor a soron kívüli kiszolgálás miatt foglaljon egy Önnek kényelmes időpontot. (Központi Jakuzzi Bemutatóterem: 1141 Budapest Mogyoródi út 24.)

Időpontot foglalok  →

vitalspa központi bemutatóterem

Ezért keresse fel a bemutatótermet jakuzzi vásárlás előtt – Menetrend a látogatáshoz

Elolvasom  →

Kérdezzen jakuzzi szakértőnktől

Nincs olyan kérdés masszázsmedence témakörben, amire tapsztalt jakuzzi szakértőnk ne tudna válaszolni. Ha bármilyen kérdés felmerült Önben, legyen az a jakuzzi fenntartás, az előkészületek, vagy az ár, írjon nekünk. Jakuzzi szakértőnk mindent megtesz, hogy segíthessen Önnek.

“Egy kanapé helyett vettük, hogy le tudjunk ülni a barátokkal beszélgetni.” - Ki miért vesz jakuzzit?

Medence vagy jakuzzi: mi alapján döntsön?

Így javul a családi élet a jakuzzitól

A jakuzzi elérhetőbb, mint valaha - Otthoni wellness luxuskivitelben

Kinek higgyen, ha masszázsmedencét választ? – a tudatos jakuzzi vásárlás fortélyai

Fürdőzze magát egészségesebbre! A jakuzzi élettani hatásai

Tényleg csak egy kávé árába kerül naponta a jakuzzim?

Hol lesz a legjobb helyen a masszázsmedencém – és mennyi ideig tart a beüzemelés?

Szeressen bele a jövőjébe

 

Adatvédelmi nyilatkozat | 2020 Vitalspa