“Egy kanapé helyett vettük, hogy le tudjunk ülni a barátokkal beszélgetni.” - Ki miért vesz jakuzzit?

Ha minőségibb, gazdagabb és teljesebb életre vágyik, akkor a következő oldalakat 2 okból olvassa át:

  • választ kap még a föl nem tett kérdéseire is a masszázsmedencékkel kapcsolatban
  • élete egyik talán legizgalmasabb utazására hívom

Úticélunk a világ legkülönlegesebb helye: az Ön otthona.
Talán most azt kérdezi, ugyan mitől volna különleges az az otthon, amit talán már túlságosan is megszokott.

„A jakuzzi tulajdonosokban van egy közös: nem lakni szeretnének otthon, hanem élni.”

Nos, pár hónap elég ahhoz, hogy minden egyes hétköznapját ünnepnappá emelje – ahogy azt több száz jakuzzi vásárlóink megtette már.

A jakuzzi tulajdonosokban van egy közös: nem lakni szeretnének otthon, hanem élni. És nem az év néhány százalékában szeretnének jól élni (egy-egy nyaraláson), hanem folyamatosan. Ők a hétköznapjaikat irigylésre méltón teljessé teszik.

jakuzzi_nyugalomsziget

Most, amikor Ön ezt a cikket olvassa, valaki Magyarországon épp a saját jakuzzijában ül

  • Lehet, hogy a kedvenc könyvét olvassa vagy épp a híreket bújja.
  • Lehet, hogy a sajgó hátát masszíroztatja ki a fúvókákkal… és érzi, ahogy a fájdalom úgy olvad szét, mint nyelven a cukorka.
  • Lehet, hogy bort kortyol, hozzá sajtokat majszol és hátradől, mert megteheti.

És ez az illető arra gondol minden alkalommal, amikor a saját otthonában levő masszázsmedencébe lép: megérte. Minden küzdelem, minden fájdalom, minden csalódás és minden karrierharc kamatostul megérte, mert most olyan élete van, ahol a saját mini wellness központjával bármelyik hétköznap bármelyik délelőttjén „nyaralhat”. Az a 30 perc teljes nyugalom csak az övé.

És az Öné, ha utunk végén meggyőzi magát egy jakuzziról.

Kérem, olvassa át a következő oldalakat, melyeken reményeink szerint minden olyan információt megtalál a masszázsmedencékről, amely segíteni fogja először a döntésben (szeretne-e jakuzzit), majd a választásban (ha igen, akkor milyet).

feliratkozas

Olvasna még a jakuzzikról? Kérje ingyenes cikkértesítőnket

Adja meg azt az e-mail címét, ahová a többi cikket kéri.
(Induláskor 2, utána heti 1 cikket küldünk.)

A jakuzzi összehozza a családot (még akkor is, ha mindenki kütyüfüggő)

Több jakuzzi vásárlónk is meglepődve mesélte, hogy a közös medencézés új szintre emelte a családi összetartást.

Az egyik ügyfelünk a kamaszgyermekeivel egyszerűen képtelen volt szót érteni, nem tudtak jókat beszélgetni, mert állandóan a telefonjukat, tabletjüket nyomkodták – talán Önnek is ismerős a helyzet.

Családi jakuzzi

„családi jakuzzizás kiszakítja a gyerekeit az okoseszközök vonzásából”

De azt vette észre, hogy egy-egy családi jakuzzizás kiszakítja a gyerekeit az okoseszközök vonzásából (ami valljuk be, nem egyszerű feladat) és mivel ezek a „zavaró tényezők” nincsenek jelen, így végre felszabadultan tudnak beszélgetni.

  • Ezeken a mély beszélgetéseken ügyfelünk gyermeke először mesélt a legmélyebb félelmeiről és a legnagyobb vágyairól.
  • Először mesélt arról, hogy kibe szerelmes.
  • És először mesélt arról a gyerek, hogy egy évekkel ezelőtti gesztus (amit ügyfelünk már el is felejtett) annyi erőt adott neki, hogy élete végéig emlékezni fog rá.

Olyan beszélgetésekre gondoljon, melyek végén a családtagok elsírják magukat a meghatottságtól és megélhetik, hogy mit jelent az, hogy van, aki feltétlenül szereti őket.

Mindez azért lehetséges, mert a jakuzzi a gyerekeknél is menő, a masszázs akaratlanul is ellazítja a kamaszokat, a víz pedig megnyugtatja és elszakítja őket a hétköznapi zajtól, így könnyebben nyitnak a szüleik felé. Na és persze a kütyük még nem vízállóak! (Ez persze csak a személyes meglátásunk.)

Segít felfrissíteni a házasságot

jakuzzi pároknak

Képzeljen el egy házasságot, melyben a felek egyre nehezebben tudják izzásban tartani a parazsat…
… de az emlékeikben még élnek azok az idők, amikor izgatottan vártak minden találkozást.
Elmentek az évek és mintha vitték volna magukkal a kapcsolatot.

„azt vették észre, hogy a közös használatnak köszönhetően észrevétlenül felfrissült a házasságuk, intimebbé vált a viszonyuk és újra tartalmasan tudtak beszélgetni”

A szenvedélyt többféleképpen vissza lehet hozni, ez a pár azonban a terápiák vagy a közös utazások helyett egy közös, otthoni program mellett tette le a voksát.

Vásároltak egy jakuzzit és azt vették észre, hogy a közös használatnak köszönhetően észrevétlenül felfrissült a házasságuk, intimebbé vált a viszonyuk és újra tartalmasan tudtak beszélgetni (nemcsak az olyan felszínes dolgokról, mint a bevásárlólista vagy a gyerekek körüli teendők). Tény: a jacuzzi szórakoztatóbb, mint egy párterápia.

„Olyan jó lenne otthonra is”

Ritka, hogy egy hotelben a wellness részleg csak a miénk legyen. Önnek is eszébe jutott már – különösen a zsúfolt időszakokban –, hogy jó lenne egy jakuzzi, amin nem kell idegenekkel osztoznia? Megértem:, az utazás sokszor nyűg és bármilyen meleg színeket használnak a hotelben, akkor sem adja meg az igazi otthon érzetét, így egy kicsit feszélyezve, „idegennek” érezzük magunkat.

Nemcsak a kényelem szól a saját jakuzzi mellett (éjjel-nappal rendelkezésre áll, míg a wellnessrészleg általában csak a megadott nyitva tartásban vehető igénybe), hanem higiénikusabb is (gondoljon bele, átlagosan hány ember fordul meg naponta egy szálloda spa-jában).

A wellness a mi életritmusunkhoz igazodik

Nekem az jut eszembe, amikor a jakuzziban ülök, hogy „minden rendben van”.
El tudjuk képzelni, hogy a reggelünkbe új rutint vezetünk be és a kávénkat nem a konyhaasztalnál ülve, hanem a jakuzziban fogyasztjuk el, miközben olvasunk pár oldalt egy könyvből. Mivel a szívünk a szabadtéri beépítés felé húz, ezért az élményt tavasszal a madarak csicsergése, télen pedig a hóesés és a tüdőnket megtöltő friss levegő fokozná (ahh, fűtött jakuzzi!).

VitalSpa jakuzzi élménykép

Egy egy ilyen szeánsz segít az alvás során letapadt, kissé merev izmok kilazításában, a jól megválasztott hidromasszázs pedig közel 100%-ra emeli az energiaszintünket, ami egész nap kitart.

„én döntöm el, hogyan érzem magam – és úgy döntöttem, hogy jól”.

Egy ilyen fürdő a napot lezáró lazításnak is tökéletes.
Különösen akkor, amikor úgy érezzük, semmi nem jött össze: mindenhonnan elkéstünk, mert a városban folyamatosan dugóba kerültünk, kismillió munkahelyi problémát kellett megoldanunk, ráadásul pont azt az egy dolgot felejtettük el megvenni, amiért bementünk a boltba. Felsorolni is nehéz lenne, mennyi apróság teheti tönkre a napunkat.

A saját jakuzzijában ellazuló ember viszont azt mondja: „én döntöm el, hogyan érzem magam – és úgy döntöttem, hogy jól”.

Jakuzzi a kanapé helyett

Egészségügyi megfontolások, javuló házasság, mélyülő családi kapcsolatok, otthoni wellness, jobb életminőség – ez mind csodálatos.

Van egy ügyféltörténet, ami mindezt felülmúlta: Az illető szeret társasági életet élni, gyakran szervez házibulit (vagy lazább napokon csak áthívja társasozni és cseverészni a barátait). Amikor végül elkészült a családi házuk, úgy döntött, hogy társasági életét is viszi magával – jó házigazdaként leülteti a vendégeit, kellett tehát egy új kanapé.

jakuzzi barátokkal

A teraszán állva isteni szikraként jött az ötlet: épp elfér oda egy jakuzzi!

Szakértőnknek lelkesen magyarázta elgondolását, hogy „valahol mélyen a masszázsmedence is kanapé, csak vizesebb, kényelmesebb és vannak fúvókái”. Azóta a vendégeit törölközővel fogadja és télen-nyáron a masszázsmedencében lazulnak.

Látja, nincs „egyetlen tökéletes jakuzzi vásárlási indok”. Önnek is van indoka – és az Ön indoka tökéletes.

Mielőtt döntene, próbálja ki!

Ha szeretne jakuzzi szakértőnkkel beszélgetni és megnézne néhány jakuzzit a Központi Bemutatótermünkbe, akkor a soron kívüli kiszolgálás miatt foglaljon egy Önnek kényelmes időpontot. (Központi Jakuzzi Bemutatóterem: 1141 Budapest Mogyoródi út 24.)

Időpontot foglalok  →

vitalspa központi bemutatóterem

Ezért keresse fel a bemutatótermet jakuzzi vásárlás előtt – Menetrend a látogatáshoz

Elolvasom  →

Kérdezzen jakuzzi szakértőnktől

Nincs olyan kérdés masszázsmedence témakörben, amire tapsztalt jakuzzi szakértőnk ne tudna válaszolni. Ha bármilyen kérdés felmerült Önben, legyen az a jakuzzi fenntartás, az előkészületek, vagy az ár, írjon nekünk. Jakuzzi szakértőnk mindent megtesz, hogy segíthessen Önnek.

“Egy kanapé helyett vettük, hogy le tudjunk ülni a barátokkal beszélgetni.” - Ki miért vesz jakuzzit?

Medence vagy jakuzzi: mi alapján döntsön?

Így javul a családi élet a jakuzzitól

A jakuzzi elérhetőbb, mint valaha - Otthoni wellness luxuskivitelben

Kinek higgyen, ha masszázsmedencét választ? – a tudatos jakuzzi vásárlás fortélyai

Fürdőzze magát egészségesebbre! A jakuzzi élettani hatásai

Tényleg csak egy kávé árába kerül naponta a jakuzzim?

Hol lesz a legjobb helyen a masszázsmedencém – és mennyi ideig tart a beüzemelés?

Szeressen bele a jövőjébe

 

Adatvédelmi nyilatkozat | 2020 Vitalspa