VÁRJ!

Van egy nagyszerű ajánlatunk számodra

Jakuzzira vágysz? Szeretnél egy költséghatékony megoldást a jakuzzi energiafogyasztására? Itt a megoldás:

Tartsd alacsonyan jakuzzid energiafogyasztását
hőszivattyúval

Vásárolj most jakuzzi modelljeink közül, és most féláron, vagy ajándékba kapod a gazdaságos és környezetbarát energiafogyasztást, sőt még a helyszíni
jakuzzi szaktanácsadás is ajándék.

Miért ne élveznéd a magas energiaárak mellett a VitalSpa® jakuzzi előnyeit?

A Balboa Clim8Zone™ II hőszivattyút most kedvező áron, vagy akár ajándékként érheted el jakuzzi vásárlása során. Nézd meg az ajánlatokat!

Nemcsak egy prémium hőszivattyút adunk, hanem használatra kész állapotban a jakuzzival együtt üzemeljük be Neked.

A hőszivattyú és a minden VitalSpa jakuzzihoz alapfelszereltségként járó 4 évszak hőmegtartó szigetelés garantáltan segít alacsonyan tartani a jakuzzid energiafogyasztását.

Most díjmentesen helyszíni felmérést is kérhetsz, hogy tudd,
kell-e bármilyen talajmunka, vízelvezetés, elektromos hálózat átalakítás, így időben felkészülhetsz a jakuzzi fogadására.

Magyar jakuzzigyártó vagyunk, ezért jól ismerjük a magyar jakuzzivásárlók igényeit és felmerülő problémáit, így ezekre kínálunk teljeskörű egyedi és hosszú távú megoldást.

Egyedileg legyártott jakuzzid a megrendelést követően, akár 2-3 héten belül használatra készen otthonodban lehet.

Mi nemcsak a kapuig szállítjuk ki, hanem pontosan a helyére is rakjuk, összeszereljük és üzembe helyezzük a jakuzzit, hogy ezzel se Neked kelljen bajlódnod.

Szakértő szerviz csapatunk biztosítja számodra a masszázsmedencéd higiénikus és üzembiztos működését az ország egész területén, az év bármely szakában. 

Telefonon és e-mailben is könnyedén eléred szakértő kollégánkat jakuzzivásárlás után is, ha kérdésed van a napi használat során.

Kérd most

személyre szabott energiatakarékos ajánlatodat!

Az ajánlatkérést követően 1 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, és segítünk megtaláni a legjobb energiatakarékos jakuzzimegoldást.

energiatakarékos jakuzzi

Népszerű VitalSpa® jakuzzimodellek ALACSONY energiafogyasztással

A jakuzzi vásárlásnak több oka lehet, amihez igazodnia kell a modellválasztásnak. Akár egészségügyi szempontok, akár a luxuskényeztetés vagy a közösségi élmény miatt döntesz, biztosak vagyunk benne, hogy a VitalSpa® termékcsaládjában megtalálod a Neked való masszázsmedencét.

Energy save I. csomag

8 féle VitalSpa jakuzzi modellhez most
féláron adjuk a hőszivattyút*

*Balboa Clim8Zone™ II hőszivattyú 50% kedvezménnyel a következő VitalSpa jakuzzik rendelésénél érvényes:
Aruba ECO,
Aruba,
Florida,
Haiti Eco,
Calypso,
Madeira,
Grenada,
Barbados.

Energy save II. csomag

3 féle VitalSpa jakuzzi most
ajándék hőszivattyúval**

**Balboa Clim8Zone™ II hőszivattyú ajándékba a következő VitalSpa jakuzzik rendelésénél érvényes:
Bermuda,
Bali,
Atlantis.

Az ajánlat nem teljeskörű és a visszavonásig érvényes.
A kedvezmény más akciókkal nem összevonható.

Az ajánlatok nem inflációállók és nem tartanak örökké, ezért ne halaszd holnapra, kérj ajánlatot most!

VitalSpa Aruba jakuzzi árdiagramja az elmúlt évekből az Árukeresőn

energy saving

spórolj energiát hőszivattyúval

A hőszivattyú használatával a jakuzzi vízének fűtéséhez szükséges energia jelentős kb. 75%-át a megújuló környezeti energiából tudjuk biztosítani, és csak a fennmaradó 25%-ot szükséges villamos energiából fedezni. Az UV álló thermotetővel kiegészítve minimálisra csökken a vízfelület hővesztesége, használatával a meleg a jakuzziban marad.

hőszivattyú működés
hőszivattyú működés

Termeljen fűtési energiát alacsony energiafogyasztás mellett

Ezért éri meg Neked a hőszivattyús jakuzzi:

Használatra kész telepítés: a hőszivattyút használatra kész állapotban a jakuzzival együtt üzemeljük be.

Költséghatékony: a fűtési energiát alacsony villamosenergia-fogyasztás mellett állítja elő. A hőszivattyú használatával a jakuzzi vízfűtéshez szükséges energia kb. 75%-át a megújuló környezeti energiából biztosítja, és csak a fennmaradó 25%-ot szükséges villamos energiából fedezni.
Így optimalizálja a jakuzzi fenntartási költségeit.

Levegő-víz hőszivattyú: a környezeti levegőből kivont hőt közvetlenül a jakuzzi vizének adja át.

Környezettudatos energiafogyasztás: nincs CO2 és semmilyen károsanyag kibocsátása, ami a mai környezetvédelmi irányelvekbe teljes mértékben illeszkedik. A szivattyú R32 hűtőközeget használ, amelynek alacsony az üvegházhatása.

Időtálló konstrukció, egyszerű karbantartás: tartósan és kevés ráfordított költséggel üzemeltethető, csak a tisztítása szükséges évente egyszer.

Tökéletes és kompakt felépítés: a hőtermeléshez szükséges összes alkatrészt tartalmazza, ezért egyszerű a telepítése.

A hőszivattyú, ami segít Neked alacsonyan tartani a jakuzzid havi költségeit

A Balboa Clim8zone™ II hőszivattyú előnyei más hőszivattyúkkal szemben:

Kényelmes vezérlés – Könnyedén működtethető a jakuzzi vezérlőpaneljéről. (Nem szükséges további vezérlő kiépítése, programozása, kontrollja.)

Maximális energiahatékonyság – Energiahatékonysága (COP) 5-10-szerese a hagyományos hőszivattyúknak, és bizonyos üzemi körülmények között akár a 15-szörösét is elérheti, így kevesebb energiát használva fel a víz melegen tartásához, jelentős energiamegtakarítást biztosítva.

Intelligens vezérlés – Lehetővé teszi a jakuzzi felhasználója számára, hogy a medence vezérlőrendszerét úgy állítsa be, hogy önmagában használja a Clim8zone™ II hőszivattyút, vagy a hagyományos elektromos fűtőszálról üzemeljen, esetleg szükség esetén mindkettőt egyidejűleg.

A szélsőséges körülmények sem jelentenek akadályt – A Clim8zone™ II alacsony környezeti hőmérsékleten (-5°C) is megbízhatóan működik.

Csendes működés 50 dB alatt – A hangja nem fogja zavarni sem wellness élményt, sem a szomszédot.

Kérd szakértőnk segítségét, hogy kiválasszátok a Neked legmegfelelőbb ajánlatot!

Hatékony alapfelszereltség,
ami meggátolja a hőveszteséget

A 4 évszak hőszigetelés alapfelszereltség minden VitalSpa jakuzziban

A medencehéj teljes felülete, az oldalburkolat és az alsó zárt, tálcás talapzat egyaránt kitűnően hőszigetelt. A különleges BASF zárt cellás habszigetelés nemcsak penész- és vízálló, de természetesen kiváló hőszigetelő is.

Ezzel a modern ipari anyaggal gyakorlatilag teljesen zárt, és duplán szigetelt rendszert alkotunk a medence vízhőmérsékletének a tökéletes és hatékony megtartása érdekében.

A szigetelés hatékonyságára jellemző, hogy még a masszázspumpa hőenergiája is hozzájárul a víz melegen tartásához.

Így érjük el a nagyon alacsony üzemeltetési költségeket még a legzordabb téli mínuszokban is.

everwood

A jól megválasztott saját jakuzzi belépő a luxusba

aruba eco
aruba eco
ajándek hőszivattyú és thermotető

ARUBA ECO

+HŐSZIVATTYÚ FÉLÁRON

Prémium felszereltség alapáron

Egy jól felszerelt, de a családi medencéknél kisebbet keresel? Akkor hadd mutassam be Neked az Aruba Eco-t. Felszereltsége igen gazdag, teljesítménye kimagasló.

Az Aruba nem csak Téged kényeztet, hanem a pénztárcádat is. Elérhető jakuzzi azoknak, akik a minőséget és a prémium jakuzzit keresik, de megelégszenek kevesebb fúvókával és masszázspumpával.

Az alapmodell listaára:
2 150 000 Ft*

*A képeken szereplő jakuzzik extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az alapmodell felszereltségéről és a kiegészítők lehetőségeiről kérj ajánlatot szakértőnktől.

aruba eco
aruba eco
ajándek hőszivattyú és thermotető

ARUBA

+HŐSZIVATTYÚ FÉLÁRON

Kis méret, nagy teljesítmény! Személyre szabott masszázsélmény pároknak.

Ezt a VitalSpa® jakuzzit a páros relaxálás, hangulatos és hosszú beszélgetések ihlették. Fordíts időt a feltöltődésre, a beszélgetésre, a kikapcsolódásra, szórakozásra, hogy utána feltöltődve, megújulva térhess vissza a mindennapokba.

Ideális választás tetőteraszra, ha csak kisebb helye van a beépítésre, vagy a nyílászáróin keresztül egy nagyobb jakuzzi nem férne be. Akár azért választod, mert Neked elég egy kevesebb férőhelyes modell, akár azért, mert nagyobb nem férne el, az Aruba jakuzzi mindkét esetben az ideális választás.

Az alapmodell listaára:
2 250 000 Ft*

*A képeken szereplő jakuzzik extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az alapmodell felszereltségéről és a kiegészítők lehetőségeiről kérj ajánlatot szakértőnktől.

aruba eco
aruba eco
ajándek hőszivattyú és thermotető

FLORIDA

+HŐSZIVATTYÚ FÉLÁRON

Felszereltsége igen magas, teljesítménye kimagasló.

Igazi wellness-élmény! Beltérre, vagy teraszra? Te döntesz! Kis helyen egy jó jakuzzi is elfér. A Florida pedig a kompakt jakuzzik közül a legjobb!

Az én-idő mostanában nagyon divatos kifejezés. De több annál – elemi szükségletünk az, hogy töltődjünk, kikapcsolódjunk, és bizony, néha egyedül legyünk magunkkal, a gondolatainkkal. Az Florida remek társ ebben. Olyan közeget biztosít, ahol mindezt a külvilágot kizárva teheted meg, magad mögött hagyva a stresszes hétköznapokat.

Az alapmodell listaára:
2 750 000 Ft*

*A képeken szereplő jakuzzik extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az alapmodell felszereltségéről és a kiegészítők lehetőségeiről kérj ajánlatot szakértőnktől.

hait
haiti
ajándek hőszivattyú és thermotető

HAITI ECO

+HŐSZIVATTYÚ FÉLÁRON

Költséghatékony üzemeltetés, optimális masszírozó erő.

Haiti Eco modellünkre bátran mondhatnánk, hogy „alapmodell”, de valahogy mégsem az. Nyaralótulajdonosok és családok körében nagyon népszerű típus, kiváló ár/érték aránnyal.

Ugyanolyan magas minőségű anyagok alkotják, mint drágább modelljeinket, mégis mérsékeltebb az ára, mert a fúvókákból, motorokból és kiegészítő vezérlőiből kevesebb került elhelyezésre, ami egyesek szerint nem hátrány hanem előny…

Talán ez a magyarázat arra, hogy rendkívül nagy népszerűségnek örvend, rengeteg otthon és nyaraló büszkélkedik az Haiti jakuzzival, a tulajdonosok pedig élvezhetik a kellemes relaxáló hatását.

Ha azon gondolkodsz, hogy saját jakuzzit vásárolj, kifejezetten ajánljuk, hogy ezt a típust is vedd figyelembe, hiszen igen pihentető élményt tud nyújtani!

Az alapmodell listaára:
2 350 000 Ft*

*A képeken szereplő jakuzzik extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az alapmodell felszereltségéről és a kiegészítők lehetőségeiről kérj ajánlatot szakértőnktől.

hait
haiti
ajándek hőszivattyú és thermotető

CALYPSO

+HŐSZIVATTYÚ FÉLÁRON

Személyre szabott masszázsélmény Neked és családodnak.

A mindennapi rohanás, a stressz, az iroda, és a munkahelyi elvárások után jár Neked, hogy szabadidőd teljes nyugalomban töltsd azokkal, akiket szeretsz.
Hidd el, megérdemled, hogy ne csak a hivatás töltse ki életed jelentős részét, hanem élvezd is amiért megdolgoztál.

Mit ér az élet, ha közben nem tudunk időről időre megállni és ünnepelni amit létrehoztunk. Időt kell fordítani a töltődésre, szórakozásra is, hogy utána feltöltődve térhess vissza a munkába. Ráadásul ez a csoda nem csak Rád lehet jó hatással, hanem családodra, párodra is.

Tudjuk, hogy időből van a legkevesebb, így nem biztos, hogy el tudsz szabadulni egy wellness hétvégére, viszont ha saját VitalSpa® jakuzzid van, a mindennapjaid részévé tud válni a wellness élmény. Ráadásul ezt csak a szeretteiddel kell megosztanod.

Képzeld el, milyen csodálatos lenne…

Az alapmodell listaára:
2 790 000 Ft*

*A képeken szereplő jakuzzik extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az alapmodell felszereltségéről és a kiegészítők lehetőségeiről kérj ajánlatot szakértőnktől.

madeira
aruba eco
ajándek hőszivattyú és thermotető

GRENADA

+HŐSZIVATTYÚ FÉLÁRON

Igazi családi jakuzzi ami kis helyen is elfér.

A mindennapi rohanás, a stressz, az iroda, a munkahelyi elvárások világában van egy hely, ahol nem csak egyedül, hanem a család minden tagja kikapcsolódhat, megpihenhet. Töltsd ki hétköznapjaid, és tedd mindennapivá a beszélgetéseket gyermekeiddel, pároddal ebben a meleg víz által körül ölelt térben.

Élvezd szabadidőd minőségi részét, hogy utána feltöltődve térhess vissza a munkába. A wellness hétvégét is otthon töltheted, ha nincs kedved kimozdulni, hisz a VitalSpa® Grenada jakuzzi wellness élménye minden kényelmet biztosít ehhez a kikapcsolódáshoz. 

Az alapmodell listaára:
3 250 000 Ft*

*A képeken szereplő jakuzzik extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az alapmodell felszereltségéről és a kiegészítők lehetőségeiről kérj ajánlatot szakértőnktől.

madeira
aruba eco
ajándek hőszivattyú és thermotető

MADEIRA

+HŐSZIVATTYÚ FÉLÁRON

Páros fekvőhely, páratlan lehetőség, 4 személyes családi jakuzzi.

Tágas belső tér, ergonomikus, dupla fekvőhellyel kialakított családi medence ami kis helyigénye miatt különösen jó választás ott, ahol nincs kellő tér a Bermuda családi medencének. Külső mérete mindösszesen 2×2 méter, de a belső kialakítása a lehető legnagyobb! Ideális 4 fős családoknak. „L” alakú fekvőhely kialakítása igazi „beszélgetős” medencévé teszi a Madeirát. Kényelmes és biztonságos belépője hűsölő ülés is egyben.

Kiscsaládos ügyfeleink közül többen ezt a modellt választják, ha a helyszín nagyobb medence fogadását nem teszi lehetővé. A Madeira tökéletesen alkalmas arra, hogy a családtagok a hétvégéket együtt töltsék, beszélgessenek, a medencében mókázzanak.

Az alapmodell listaára:
3 250 000 Ft*

*A képeken szereplő jakuzzik extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az alapmodell felszereltségéről és a kiegészítők lehetőségeiről kérj ajánlatot szakértőnktől.

madeira
aruba eco
ajándek hőszivattyú és thermotető

Barbados

+HŐSZIVATTYÚ FÉLÁRON

Nemcsak apartman és szállodatulajdonoknak ajánljuk a Barbados jakuzzit, hanem a nagycsaládosok számára is jó választás.

Legyen akár baráti társaság helye, vagy családi kedvenc ez a különleges VitalSpa® jakuzzi, az biztos, hogy nem csak a felszereltsége a pazar, hanem a masszázsélmény és a kényelem is garantált! Maximális wellness-élmény, az év minden napján.

A Barbados garantálja, hogy Te, vagy a vendégeid az év bármely napján igazi wellness élményben részesülhessetek a páratlan, luxus-érzetű wellness-élménnyel. Foglalj helyet barátaiddal a jakuzziban, lazítsatok, hiszen megérdemlitek!

Ez a jakuzzi a legideálisabb modellünk egy nagyméretű TV környezetében a focimeccs, vagy Forma 1 nézésére, vagy bármely sportműsor közös megélésére.

A 6 ülőhelyes kialakítás és az extra mély ülések garantálják a kényelmet és a fesztelen kikapcsolódást. Dőlj hátra és élvezd az életet barátaiddal ebben a jakuzziban!

Az alapmodell listaára:
3 550 000 Ft*

*A képeken szereplő jakuzzik extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az alapmodell felszereltségéről és a kiegészítők lehetőségeiről kérj ajánlatot szakértőnktől.

bermuda
aruba eco
ajándék

BERMUDA

+HŐSZIVATTYÚ AJÁNDÉKBA

Páros fekvőhely, páratlan lehetőség. Ez az 5 személyes VitalSpa® jakuzzi a családok kedvence. A 2 fekvőhely, a kiváló felszereltség és a masszázsteljesítmény miatt minden családtag megtalálja benne azt, amire vágyik. – Akár egyszerre is.

Az elegáns megjelenésű és tökéletesen kényelmes fekvőhelyből kettő is jár a Bermuda tulajdonosoknak!

2 széles fekvőhely közé 3 ülőhely lett kialakítva. A tágas fekvőhelyek ráadásul „L” alakban fekszenek, ami ideális, ha a pároddal szeretnél meghitten beszélgetni, hiszen közben láthatjátok egymás arcát.

Több 3 gyermekes ügyfelünk is ezt a modellt választotta, mert tökéletesen alkalmas arra, hogy bármely koraestét együtt töltsenek, beszélgessenek, mókázzanak. Ilyenkor a szülők birtokba tudják venni a fekvőhelyeket, míg a gyerekek köztük tudnak játszani, ejtőzni.

Több ügyfelünk állítja, hogy a Bermuda a kertipartik ékköve. Nincs is jobb, mint a kellemes, meleg vízben ülve kikapcsolódni, borozni, beszélgetni barátainkkal.

Az alapmodell listaára:
3 750 000 Ft*

*A képeken szereplő jakuzzik extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az alapmodell felszereltségéről és a kiegészítők lehetőségeiről kérj ajánlatot szakértőnktől.

atlantis
aruba eco
ajándék

BALI

+HŐSZIVATTYÚ AJÁNDÉKBA

Egy VitalSpa® jakuzzi, amelynek extra felszereltségét és belső kialakítását látva azt fogja érezni, hogy megtalálta az igazit!

A VitalSpa® Bali jakuzzi garantálja Neked, hogy az év bármely szakában, bármely napján otthonod kényelmében részesülhess a páratlan, luxus-érzetű wellness-élménnyel. Kényeztesd magát bátran, lazíts, hiszen megérdemled!

A Bali a legkeresettebb modellünk: ügyfeleink kétharmada ezt a választotta. Nem véletlenül: rendkívül magas minőségű anyagok, magas felszereltség, kirobbanó erő, csodálatos megjelenés. Ez a modell biztos, hogy kerted vagy otthonod éke lesz, akár kint, akár bent helyezed el ezt az “ékszerdobozt”.

Az alapmodell listaára:
4 150 000 Ft*

*A képeken szereplő jakuzzik extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az alapmodell felszereltségéről és a kiegészítők lehetőségeiről kérj ajánlatot szakértőnktől.

atlantis
aruba eco
ajándék

ATLANTIS

+HŐSZIVATTYÚ AJÁNDÉKBA

Ha egészen nagy a családod, akkor az VitalSpa® Atlantis jakuzzira mindenképp vess egy pillantást. Maximalistáknak, rengeteg extrával felszerelt jakuzzi, Easy Control vezérléssel.

Ezt a jakuzzit úgy tervezték, hogy a legjobbat nyújtsa Neked. Az Atlantis az egyik legfullosabb jakuzzink. Elképesztő masszázsélménnyel kápráztatja el felhasználóit: 4 külön vezérelhető masszázsszivattyú és 73 db masszázsfúvóka, valamint a különlegesen kialakított fekvő és ülőhelyek biztosítják ezt az elképesztő áramlást!

Ráadásul ehhez az élményt energiatakarékosan biztosítja.

Ez az a jakuzzi, amiben mindent a saját igényedre és hangulatodra szabhatsz: akár lágy, akár intenzív, mély, dögönyöző masszázst szeretnél. Az Atlantis jakuzzit azoknak fejlesztették, akik az átlagnál igényesebbek, imádják a luxust, és megérdemlik az osztályon felüli kényeztetést az otthonukba is.

Az alapmodell listaára:
4 550 000 Ft*

*A képeken szereplő jakuzzik extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az alapmodell felszereltségéről és a kiegészítők lehetőségeiről kérj ajánlatot szakértőnktől.

vitalspa

Luxuskategóriás alapfelszereltség minden VitalSpa® jakuzziban

Minden VitalSpa modellt ugyanazzal a szakértelemmel és kimagasló minőségben készítünk el, így Neked csak azt kell eldöntened, hogy melyik medence illik legjobban az elképzeléseidhez (a választásban segíteni fogunk).

„Minden pont jó helyen van” csúcsminőség

A VitalSpa szakemberei 20 éves tudással építik a VitalSpa prémium masszázsmedencéit, így ezt az utolérhetetlen tapasztalatot érezni fogod pezsgőfürdőzéseid során: minden ott van, ahol lennie kell, minden kézre áll, minden pont jó.

15 év garancia a vázszerkezetre

A VitalSpa jakuzzidat évtizedekre tervezik, és a gyártás során minden nemzetközi szabványnak megfelel (CE-jelölés, TÜV kiváló minősítés, ÁNTSZ-engedély). Továbbá 5 év garanciát adunk a medencehéjra, valamint 2 évet az elektronikus alkatrészekre.

4 évszak hőszigetelés az energiaköltségek alacsony tartásáért

A 4 évszak hőszigetelés egy rendkívül hatékony zárt cellás BASF PU habszigetelés, ami a jakuzzi akril héjon, a talapzaton és az oldalsó burkolat teljes felületén résmentesen látja el a hőmegtartó funkciót, ezzel segítve az üzemeltetési költségek alacsony tartását.

Gyors országos szerviz, mindig elérhető alkatrészek

A VitalSpa jakuzzi magyar kéz munkája: itt álmodjuk meg, itt készítjük el, itt fogjuk szervizelni. Bárhol vagy az országban, elérhető közelségben van az alkatrész, a szerviz és a szakértelem (nem kell hetekig várnod egy alkatrészre).

Vibrációmentes működés és hosszú élettartam a fém vázszerkezet miatt

A galvanizált fém tartószerkezettel hosszú évekre tervezhetsz. A váz nem rozsdásodik, nem deformálódik, nem engedi el magát.

Automata ózon vízfertőtlenítés

A VitalSpa környezetbarát ózon automata vízfertőtlenítő megoldása kétezerszer hatékonyabb az agresszív klórnál.

Erős, állítható fúvókák, hogy egészségesebbre fürdőzhesse magát

Javítja a vérkeringést, lazítja a befeszült izmokat, elűzi a stresszt. A VitalSpa-fürdő felér egy újjászületéssel.

Magyar kéz munkája

Minden VitalSpa medence egyedileg, kézzel készül. A legapróbb alkatrészt is nagy gondoskodással és figyelemmel szerelik, immár 20 éves hidromasszázs gyártásban szerzett tapasztalattal.

A VitalSpa jakuzzit a minőség miatt választják… és az extrák miatt szerelmesednek bele

Színterápia, DeLuxe fa oldalburkolat, távvezérlés okostelefonról, hangrendszer a kedvenc zenéiddel, MicroSilk hidroterápia, aromaterápia, levegőmasszázs…
Álmodj nagyot! Mi a választható kiegészítőkkel valóra fogjuk váltani!

JAKUZZI

Ne a jó döntést hozD meg, hanem a legjobbat!

Ezért érdemes ajánlatot kérned tapasztalt jakuzzi szakértőnktől:

Használati igények. Kül- vagy beltér, hányan használnátok, inkább szórakozás vagy inkább egészségügyi megfontolások miatt vennétek? Tanácsadónk a Te igényeid szerint segít a legjobb modellt kiválasztani.

Milyen modellek közül választhatsz? Lehet, hogy már van kedvenced, de maradj kíváncsi: sokan a bemutatóteremben szeretnek bele egy-egy jakuzziba.

Mennyi idő alatt készül el majd a megrendelt modell? Érdemes belemélyedni: ha raktárról is elérhető az adott modell, akkor hamarabb szállíthatjuk, míg a gyártási idő 2-3 hét.

Hogyan zajlik az ingyenes helyszíni felmérés, a szállítás és a beüzemelés? Részletes tájékoztatást kapsz arról, hogy mire számíthatsz a felmérés során, hogyan kell előkészíteni a helyszínt, továbbá hogy milyen lépésekben történik a beüzemelés.

A vízkezelés és üzemeltetés mikéntje. A masszázsmedence tisztításához, a vízegyensúly fenntartásához és a karbantartáshoz minden segítséget megkapsz tőlünk – nemcsak a látogatásod során, hanem később is.

A mindennapos használat fortélyai. Hogyan aktiváld medencédet akár munkahelyedről is, vagy épp hazafelé az autóból? Hogyan élvezheted télen is a masszázsfürdőt? Bármilyen kérdés merül fel benned, nem marad megválaszolatlanul.

A jó jakuzziértékesítő nem rábeszélni szeretne Téged a masszázsmedencére,

hanem szakértőként segít megérteni annak működését, képességeit, előnyeit.

Vagyis: segít kiválasztani a Hozzád illő legjobbat.
Nézd meg a VIDEÓN hogyan teszi mindezt..

A videóból megtudhatod:

Milyen hatással van a jakuzzi szervezetünkre?

A jakuzzi különleges tulajdonságai

Vízkezelés

Jakuzzi trendek

A megfeleő jakuzzi kiválasztása

Választható kiegészítők

video
JAKUZZI WELLNESS

A wellness, aMI az ÉN életritmusomhoz igazodik

El tudod képzelni, hogy a reggeledbe új rutint vezetsz be, és a kávédat nem a konyhaasztalnál ülve, hanem a jakuzziban fogyasztod el, miközben olvasol pár oldalt egy könyvből? Mivel a szívünk a szabadtéri beépítés felé húz, ezért az élményt tavasszal a madarak csicsergése, télen pedig a hóesés és a tüdőnket megtöltő friss levegő fokozná (ahh, fűtött jakuzzi!).

Egy egy ilyen szeánsz segít az alvás során letapadt, kissé merev izmok kilazításában, a jól megválasztott hidromasszázs pedig közel 100%-ra emeli az energiaszintünket, ami egész nap kitart.

Egy ilyen fürdő a napot lezáró lazításnak is tökéletes.

Különösen akkor, amikor úgy érezzük, semmi nem jött össze: mindenhonnan elkéstünk, mert a városban folyamatosan dugóba kerültünk, kismillió munkahelyi problémát kellett megoldanunk, ráadásul pont azt az egy dolgot felejtettük el megvenni, amiért bementünk a boltba. Felsorolni is nehéz lenne, mennyi apróság teheti tönkre a napunkat.

A saját jakuzzijában ellazuló ember viszont azt mondja: „én döntöm el, hogyan érzem magam – és úgy döntöttem, hogy jól”.

Higiénikus, és az “Enyém”

Nyaralj kényelemben és biztonságosan az otthonodban. Higiénikus és biztonságos otthoni wellness-élmény azoknak, akik tartanak a közfürdők több száz embert “kényeztető” vizeitől. Innentől bármikor tarthatsz az otthonodban egy tökéletes wellness hétvégét.

Kezdd frissen a napot

Este munka után tökéletesen relaxál és a leghatékonyabb stresszoldó. Serkenti a keringést, ezáltal stimulálja a szervezet méregtelenítő folyamatait, megalapozza a pihentető éjszakai alvást.

Kapcsolódj ki

A jakuzzi trendi partykellék, ugyanakkor meghitt romantikus pillanatok ideális helyszíne. Összehozza a családot és a barátokat, hisz egy jakuzzi a kertben a legjobb baráti beszélgetések és borozások XXI. századi elegáns kanapéja.

Enyhítsd a fájdalmad

Sportolás utáni lazításra, ízületi fájdalomra, érezhető enyhülést hoz, akár az idősebb korosztály számára is. A jakuzzi meleg vize és a hidromasszázs segít a mindannapi stressz oldásában, csökkenti a fejfájások gyakoriságát, intenzitását.

Ne hagyd elveszni ezt a kiváló ajánlatot

Kérj ajánlatot most, beszélj jakuzzi szakértőnkkel, és dönts valóban megalapozottan!

Nincs vesztenivalóm,